2020. January 28.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
Linkek

Lenti város honlapja


Lenti Makettezők Baráti Köre

Elérhetőségek
Postai cím :
Gönczi Ferenc Gimnázium
8960 Lenti, Zrínyi u. 5.

Telefon :
06-92-551-350
06-92-551-351
06-92-551-388

Email :
info@gonczigimnazium.hu
Kezdőlap » Aktualitások, hírek
Fair Play Cup megyei döntő
A képekre kattinva eredeti méretben tekinthetők meg.

DIÁKNAP 2018
A tavaszi szünet előtti utolsó nap hagyományosan a Diáknap, ami minden évben a diákönkormányzat szervezésében jön létre. A művelődési házban a népszerűségi verseny eredményhirdetését követően a 9. évfolyamosok színvonalas bemutatkozó műsorát  a felsőbb évesek nagy tapssal fogadták. Az iskolában  a labdarúgó freestyle bemutatót követően különböző témájú előadásokon vettek részt a tanulók, majd játékos vetélkedő színesítette az eseményeket. A nap végén az eredményhirdetés során a helyezéstől függetlenül minden osztály jutalomban részesült. A hangulatos tanulásmentes nap jó átvezetés volt az ezt követő, sajnos csak 2 tanítási napot érintő tavaszi szünetre.

Iván Soma a legnépszerűbb diáknak járó oklevelet veszi át Árkovicsné Pezzetta Claudiától
További képek  >>>>>>>                                           Fotók: Bosnyák Róbert

Labdarúgó eredmények
A Fair Play kupasorozat tavaszi városi fordulóján a lányok az I. és II. , a fiúk az I. és IV. helyet szerezték meg. Az elsők április 5-én  Zalaegerszegen a megyein döntőn képviselik iskolánkat.
A képekre kattintva eredeti méretben tekinthetők meg.

A Diákolimpia labdarúgás körzeti döntőjén a Lámfalussy elleni 4:0 győzelemmel biztosítottuk a megyei döntőbe jutást, amit április 10-én Nagykanizsán rendeznek.

Tantermi deszka-színháznevelési előadás

Verona, 1301

Március 12-én és 19-én a két végzős osztály részt vett a Hevesi Sándor Színház Verona, 1301 című előadásán. Az osztálytermi komplex színháznevelési előadás Shakespeare Romeo és Júliája alapján készült, és nagy sikert aratott a végzős osztályok körében, hiszen a színház nyelvén keresztül a diákok közösen gondolkozhattak a színészekkel a dráma konfliktusairól.

                      További képek>>>>>>>>>>>>>>>>                                   Fotók: Madák Zsuzsanna

Március 15
Szerdai napon tartottuk iskolánkban a március 15-i megemlékezést, melyen az iskola valamennyi tanulója részt vett. A  9-11 évfolyamosok által előadott színvonalas műsort, melyet Pető Judit és Bíró Krisztina tanárnők szerkesztettek, tapssal fogadták a diákok.  
Fotók: Bosnyák Róbert
Rendhagyó irodalom óra

Március 1-jén iskolánk vendége volt Tóth Péter Lóránt „versvándor”. Rendhagyó irodalomóráján József Attila verseiből válogatott, és eredeti, színes előadásában közelebb hozta a 11. és 12.-es diákokhoz a költő alakját, művészetét. Az előadó nagy hatást tett a közönségre mind a költő életművének megközelítésével, mind pedig a versek egyéni, saját gondolatként történő tolmácsolásával. 

Fotók: Baksa Melinda

Útkeresők-Útvesztők vetélkedő
2018. febrár 22-én a művelődési házban került megrendezésre az "Útkeresők- Útvesztők prevenciós vetélkedő", melyen a Gönczi és a Lámfalussy 9 és 10. évfolyamos osztályai vettek részt és jutottak a megyei döntőbe.
A 9. évfolyamos kategóriában iskolánk 9.A osztálya vehette át a győzelemért járó oklevelet.

A gönczis tanulók Dányi József és  Sándor Krisztina rendőrségi munkatársak társaságában
Röpladba Diákolimpia
2018. február 19-20-án került megrendezésre a középiskolás amatőr röplabda Diákolimpia zala megyei döntóje. Iskolánk lány csapata a harmadik, a fiúk a negyedik helyet szerezték meg. 
A képre kattintva nagyban is megtekinthető
Fotók: Bosnyák Róbert

Valentin nap 2018
Valentin napon a Diákönkormányzat felhívása nyomán szinte minden osztály pirosba öltözött, hogy megörje a mindennapok szürkeségét. A vidám hangulathoz az "álompárok" esketése, valamint a  legpirosabb osztálynak járó torta is nagyban hozzájárult.

Fotók: Bosnyák Róbert
Szalagavató 2018
 A képekre kattintva nagyban  jelennek meg.
Fotók: Bosnyák Róbert
Gimnáziumi rangsor
Gimnáziumunk rangsora a pedagógiai hozzáadott érték alapján

Nahalka István az ELTE oktatója  az MTA neveléstudományok doktora azt vizsgálta, hogy mely gimnáziumokban jelenik meg a padagógiai munka - mint hozzáadott érték - a legnagyobb arányban.  Rangsorában az iskolák helyezéseit a 2012. évi országos kompetenciamérés eredményei alapján számította ki. Az iskolák sorrendjéből hiányoznak azok, amelyekben a kompetenciamérés alkalmával a diákokkal nem töltették ki a családjukkal és szociális környezetükre rákérező kérdőívet.

A Gönczi Ferenc Gimnázium  a rangsor első harmadában, sok híres gimnáziumot megelőzve a 107. helyen zárt.


Oldal: 10 / 21 << < 7 8 9 10 11 12 13 > >>
Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola | Minden jog fenntartva ! | Készítette: Memory Computer | Powered by: PHP-Fusion