2020. January 28.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
Linkek

Lenti város honlapja


Lenti Makettezők Baráti Köre

Elérhetőségek
Postai cím :
Gönczi Ferenc Gimnázium
8960 Lenti, Zrínyi u. 5.

Telefon :
06-92-551-350
06-92-551-351
06-92-551-388

Email :
info@gonczigimnazium.hu
Kezdőlap » Aktualitások, hírek
Pedagógusnap
A járási pedagógusnapon iskolánkból Fentős István részesült jutalomban, melyet  Kajári Attila és Horváth László nyújtottak át a díjazottnak.
A képre kattintva nagyban jelenik meg.
Fotók: Bosnyák Róbert
HÓD NAPJA 2018
Június első napján került megrendezésre a változatos feladatokat tartalmazó HÓD NAPJA  verseny. Iskolánk három csapattal vett részt, és a 2. 3. 4. helyet szerezték meg. Eredményükkel növelték 
 eddigi elsőségüket az iskolák közötti rangsorban. 
 
Felkészító tanáruk Jankóné Bazsika Ágnes, a felkészítő tanárok közötti rangsorban évek óta az első helyen szerepel.  Kiemelkedő teljesítményét a ZALAI FÖLDRAJZI TÁRSASÁG könyv, utazási kedvezmény- és folyóirat előfizetéssel jutalmazta.

Gratulálunk a teljesítményükhöz, büszkék vagyunk a sikereikre!
Diákolimpia Országos döntő
Madarak és fák napja
Madarak és fák napja alkalmából a Diákönkormányzat a 9.b évfolyam szervezésével programsorozatot állított össze iskolánk tanulóinak.
A "Vad Balaton" című film megtekintését követően, pénteken "Zöld-nap"-on vetélkedők várták az osztályokat. A nap zárásaként iskolánk igazgatója és a 9. osztály tanulói páfrányfenyőt ültettek. Jövő héten  Szlovéniába tartó kerékpártúrába kapcsolódhatnak be  az érdeklődő diákok. 
Kovács Benedek, Árkovicsné Pezzetta Claudia és Vörös László fát ültetnek 
További képek >>>>>                        
Fotók: Bosnyák Róbert
Ballagás 2018
További képek>>>>>                                                     Fotók: Bosnyák Róbert
Megyei Diákolimpia
Május 3-án az atlétika megyei diákolimpiáról tanulóink érmekkel tértek haza.
A képre kattintva nagyméretben megtekinthető

Fotók: Bosnyák Róbert
Vakvezető kutyák világnapja
 Takács Márta tanárnő irányításával a Diákönkormányzat szervezésében került megrendezésre a Vakvezető Kutyák Világnapja alkalmából szervezett programsorozat.  "Én és a kutyám" fotópályázat képeiből nyílt fotókiállítás, majd Gróf Krisztián kutyaoktató Gant nevű kutyájával adott ízelítőt a kutya nevelésével kapcsolatban. Ezt követően Boros Mónika iskolapszichológus a terápiás kutyák nevelő szerepéről tartott előadást. A NAV munkatársai, Rohrer Gyula az internetes kereskedés vámolással kapcsolatos tudnivalóiról adott át hasznos információkat a tanulóknak, majd Budai Csaba Csiki nevű kábítószerkereső kutyájával tartott bemutatót. Ezt követően Peszelg Katalin és Peszleg Zsolt a látássérültek világába vezette be az érdeklődő tanulókat, akik saját maguk is kipróbálhatták, milyen az amikor a szemük helyett a többi érzékszervünkre kénytelenek csak támaszkodni az információszerzésebn és a mindennapi eligazodásban.
További képek>>>>>                                      Fotók: Bosnyák Róbert


Végzős osztályaink 2018
A képekre kattintva nagyban  jelennek meg.
Fotók: Bosnyák Róbert


HÓD NAPJA ÉREMTÁBLÁZAT
A HÓD NAPJA
 jegyében 2009-2017 között rendezett versenyek eredményei alapján iskolánk  és felkészítő tanára
 Jankóné Bazsika Ágnes
az éremtáblázat első helyén szerepel.Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükért, az elkövetkező versenyekre sok sikert kívánunk!
Katasztrófavédelmi verseny
Tanulóink a megyei Katasztrófavédelmi Ifjúsági versenyen középiskolás kategóriában a II. helyet szerezték meg. 
A Katasztrófavédelmi parancsnok, teljesítményüket egy Országház látogatással egybekötött 2 napos budapesti kirándulással jutalmazta.
Fotó: Bosnyák Róbert
Sporteredmények
Április 10-én Nagykanizsán került megrendezésre a labdarúgó Diákolimpia megyei döntője, amire 5 csapat jutott be a városi döntőket követően. Tanulóink a körmérkőzéses tornán 2 győzelemmel, 1 döntetlennel 1 vereséggel a második helyet szerezték meg.
A képre kattintva nagyban is megjelenik.
Fotó: Bosnyák Róbert
Oldal: 9 / 21 << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola | Minden jog fenntartva ! | Készítette: Memory Computer | Powered by: PHP-Fusion