2021. September 18.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
Linkek

Lenti város honlapja


Lenti Makettezők Baráti Köre

Elérhetőségek
Postai cím :
Gönczi Ferenc Gimnázium
8960 Lenti, Zrínyi u. 5.

Telefon :
06-92-551-350
06-92-551-351
06-92-551-388

Email :
info@gonczigimnazium.hu
Kezdőlap » Aktualitások, hírek
Szalagavató
A Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközép Iskola hagyományos szalagavató ünnepélye 2009. január 30-án délután kettő órakor a három végzős osztály fényképezésével vette kezdetét. Fél háromkor megszólalt a Himnusz és elkezdődött az ünnepély, melyen igazgatónőnk, Árkovicsné Pezetta Claudia és Bíró Krisztina tanárnő köszöntötte a végzős diákokat. A tanulók rokonai, barátai zsúfolásig megtöltötték a Művelődési Központ színháztermét.
Ezek után a 12.A osztályának Bíró Krisztina, a 12.B osztálynak Hantos András, a 13.C osztálynak Bosnyákné Horváth Anikó osztályfőnök tűzte fel a szalagot, majd a műsor ünnepi részének végén elhangzott a Szózat.
Az ünnepség után a 12. A osztály előadott egy nagyon színvonalas tanár paródiát, amit az óta is emlegetnek a diákok. A 13.C a Kazinczy Frigyes: Tanár úr kérem című művének átírt színdarabját adták elő, a 12.B osztály pedig egy nagyon érdekfeszítő videót játszott le, melyben az osztály hangulatos négy évét mutatták be képekkel és kis filmekkel átszőve.
A műsorok lezajlását követően a tanulók virágokkal köszöntötték tanáraikat, majd az osztályfőnököknek énekelték el az Ilyenek voltunk című dalt.
A bál este 7 órakor vette kezdetét, 8 órakor pedig elkezdődtek a táncok bemutatása, amit Bagonyi Judit, Nagy Réka és Bajuszné Cserti Anikó tanított be az osztályoknak. Mind a három osztály nagyszerű bemutatót tartott, végül pedig minden végzős diák az édesapjával illetve az édesanyjával táncolt. Ezek után kezdődött a buli, amin a Fáraó szórakoztatta a közönséget. 11 órakor elkezdődött a tombolasorsolás, ahol nagyon értékes ajándékok is gazdára találtak. Ezután pedig folytatódott a tánc és a mulatság, hajnalig ropták a szülők, tanárok és diákok egyaránt.

Kezdőlap » Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Kezdőlap » Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Kezdőlap » Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola | Minden jog fenntartva ! | Készítette: Memory Computer | Powered by: PHP-Fusion