2021. September 18.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
Linkek

Lenti város honlapja


Lenti Makettezők Baráti Köre

Elérhetőségek
Postai cím :
Gönczi Ferenc Gimnázium
8960 Lenti, Zrínyi u. 5.

Telefon :
06-92-551-350
06-92-551-351
06-92-551-388

Email :
info@gonczigimnazium.hu
Kezdőlap » Aktualitások, hírek
Mikulás
Idén december 5-én érkezett meg iskolánkba a Mikulás. Minden osztályt meglátogattak, a jó gyerekek jutalmat, a rosszak virgácsot kaptak.

Már tanítás előtt a Mikulás krampuszai várták az iskolába érkezőket, hiszen a bejáratnál mindenkinek lehetőség volt üzenetet és ajándékot küldeni barátjának, ismerősének, amit aztán Mikulás és a kiskrampuszok továbbítottak. Havas táj előtt lehetett a Mikulás ölébe ülve fényképezkedni, amit sokan ki is használtak. A délelőtt folyamán a "fehérszakállú" felkereste az összes osztályt, ahol a legjobb diákokat jutalomban, a legrosszabbakat pedig kezdetben virgáccsal, majd egy vicces feladat megoldása után természetesen csokival jutalmazta! A nap végére már egy kipilledt Mikulást láthattunk, aki nagyon elfáradt a napi teendőkben, de egyben elégedett is volt, hiszen sikerült mindenkinek az arcára mosolyt csalnia.Az alábbi linken egy interjút is megtekinthettek személyesen a Mikulással:
http://www.myspace.com/gfgtv
Kezdőlap » Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Kezdőlap » Hozzászólás küldése
Hozzászólást csak bejelentkezés után küldhetsz
Kezdőlap » Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola | Minden jog fenntartva ! | Készítette: Memory Computer | Powered by: PHP-Fusion