2021. September 18.
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Még nem küldtek üzenetet
Linkek

Lenti város honlapja


Lenti Makettezők Baráti Köre

Elérhetőségek
Postai cím :
Gönczi Ferenc Gimnázium
8960 Lenti, Zrínyi u. 5.

Telefon :
06-92-551-350
06-92-551-351
06-92-551-388

Email :
info@gonczigimnazium.hu
Kezdőlap » Aktualitások, hírek
Diákigazgató-választás
A három jelölt bemutatkozása szerdán az első három szünetben történt, mindannyian nagyon színvonalas kampányfilmmel és hangaztos ígértekkel érkeztek.

Elsőként "Pega" - azaz Földházi Gergő - a 11.A jelöltje mutatkozott be, ő a "szuperbetyár", ki mindenkinek jót tesz és boldogságot hoz.

Őt követte a kőkemény maffiavezér, Don Norberto (alias Horváth Norbert), a 11.B osztály jelöltje. Könyörületet nem tűrő módón mutatta be kampányfilmjét, ha bárki megzavarta volna a bemutatót, hű "csatlósai" kivezették volna a teremből.

Ignác (Pál Dávid) a 12.C jelöltje egy igazi kampányfilmmel mutatkozott be, nem volt hiány dicséretekből, amiből a legtöbb osztályfőnöke szájából hangzott el.

A délután is tartogatott meglepetéseket, hiszen Don Norberto csokikat rejtő széfjei várták a nyerni vágyókat. Sokan tértek haza csoki-túltengéssel, de volt, akinek sajnos csak a vigasz-frutti jutott.

A csütörtöki napon aztán örülhettek a Pega-hívek, hiszen reggel kedvencük vette a kezébe a rádió kulcsát, és ezzel elindult a kampánynapja. A tanári előtti zsibongóban "Pega csárdája" várta az otthon nem reggelizőket és a délelőtti nassolásra várókat. Ebédnél aztán a csárda áttette székhelyét az ebédlőbe, amit feldíszítettek, majd kiszolgáltak minden tanárt és diákot. Délután fél 3-kor pedig kezdetét vette a PegaOlimpia, ahol földművelőkre és állatenyésztőkre jellemző feladatokat kellett végrehajtaniuk az arra vállalkozóknak.
A Parasztolimpiát végül a 11.B csapata nyerte, megelőzve a 12.B és a 12.C csapatát.

Hétfő volt Ignác napja, amikor is floorball-bajnokságot szervezett a sportolni vágyóknak. 9 csapattal indult meg a bajnokság, amelyik csapat kiesett, annak tagjait az ebédlőben megvenedégelte frissen sütött gofrival. Így még a korán búcúszóknak sem kellett szomorkodniuk, hiszen finom desszertet ehettek a nemrég elfogyaztott ebéd után.

Kedden aztán az utols nagy összecsapás, az Össztűz várt még a jelöltekre. A néha komoly, néha mókás kérdések feltétele után frappáns válaszokat hallhattunka jelöltektől. Ezután csak az izgulás maradt, hogyan dönt a nép, a választók?
Este egy felejthetetlen "Black and White" bulival záródott a nap, ahol DJ Bence szolgáltatta a talpalávalót.

Másnap reggel pedig kiderült, ki mellett álltak a legtöbben. Az eddig választások történetének legszorosabb, legkiélezetebb végeredményét hozta a szerda reggel: 78 szavazattal Don Norberto végzett a 3. helyen, 90 szavazatot kapott Pega, és 2008/09 diákigazgatója 97 szavazattal Ignác lett!

Az eredményhirdetésről készült képek a Diáknap galériájában találhatók!


Kapcsolódó képek a galériában!

A diákigazgató-választási kampány teljes programja:


április 1. szerda

1. óra utáni szünet – A 11.A diákigazgató-jelöltjének bemutatkozása
 helye: Tornaterem

2. óra utáni szünet – A 11.B diákigazgató-jelöltjének bemutatkozása
 helye: Tornaterem

3. óra utáni szünet – A 12.C diákigazgató-jelöltjének bemutatkozása
 helye: Tornaterem

14,30 – 11.B diákigazgató-jelöltjének kampányprogramja
 Részletekért figyeld a plakátokat!


április 2. csütörtök

14,30 – 11.A diákigazgató-jelöltjének kampányprogramja
 Részletekért figyeld a plakátokat!


április 6. hétfő

14,30 – 12.C diákigazgató-jelöltjének kampányprogramja
 Részletekért figyeld a plakátokat!


április 7. kedd

2. óra utáni szünet – Össztűz – a jelöltek szócsatája
 helye: Tornaterem

12,00 – A diákigazgató-választás és népszerűségi verseny szavazóurnáinak  bezárása. (Mindenképp add le voksodat eddig az időpontig!!!)

19,00 – 22,00 Kampány-záró buli
 helye: Ebédlő


Ezen kívül minden nap meglepetések! Figyeljétek a plakátokat és hallgassátok a rádiót, hiszen csütörtöktől hétfőig a jelöltek veszik birtokba a stúdiót!


 A szavazóurnák a Tanári előtt kerülnek elhelyezésre kedd délelőtt!
A szavazócédulák kiosztása kedd reggel történik!


 

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola | Minden jog fenntartva ! | Készítette: Memory Computer | Powered by: PHP-Fusion